anasayfa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
anasayfa

Faruk Karadeniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Berent kavaklıoğlu 12 yıl sonra...

YazarMesaj
faruk_fk
Admin

Berent kavaklıoğlu 12 yıl sonra... Empty
MesajKonu: Berent kavaklıoğlu 12 yıl sonra...   Berent kavaklıoğlu 12 yıl sonra... Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 1:53 am

Beko Basketbol Ligi takımlarından CASA TED Ankara Kolejliler'de 12 yıldır oynayan ve bu sezon Kepez Belediyesi'ne transfer olan Berent Kavaklıoğlu, uzun yıllar giydiği lacivert-kırmızılı formasına veda etti.
Casa TED Ankara Kolejliler'in Basketbol Birinci Ligi'ne yükselmesinde önemli bir rol oynayan Kavaklıoğlu, evinden ayrıldığını ve artık Antalya temsilcisi için ter dökeceğini belirterek, ''Ben basketbolu 'Kolej Ruhu' içinde öğrendim. Ama 12 yıldan sonra yuvadan uçmanın zamanı geldi. Artık Kepez Belediyesi'nin başkentli temsilcisi olacağım. Casa TED Ankara Kolejliler'de altyapıdan tutun, (A) takıma kadar her kategoride oynadım ve hepsinde de gereken hizmeti verdiğimi düşünüyorum. Daha önce de Almanya'da yaşadım ve oynadım. Ama dostlarımdan ve ailemden ayrılmak bana zor gelecek. Sonuçta bir hedefim var ve benim için daha iyi olabileceğini inandığım bir yere gidiyorum. Kariyerime burada devam edeceğim'' diye konuştu.

-''KOLEJ TARAFTARININ YOKLUĞUNU HİSSEDECEĞİM''-

Casa TED Ankara Kolejliler camiasının geniş bir kitleye sahip olduğunu vurgulayan Berent Kavaklıoğlu, Kolej taraftarının yokluğunu hissedeceğini söyledi.
Casa TED Ankara Kolejliler'de TED mezunları, okuyan çocukların velileri ve 'Kolej Ruhunu' taşıyan bir taraftar kitlesi olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, şöyle konuştu:
''Bu takımda oynayan her oyuncu da kendisini bu camianın bir parçası olarak kabul ediyor. Bu duyguyu Kepez Belediyesi'nde yaşar mıyım bilmiyorum ama o renkli taraftarı özleyeceğim kesin. En büyük hedefim 2010'da (A) Milli Takım kadrosunda olmak. Gelecek sezon Kepez Belediyesi'nde daha çok süre ve sorumluluk alıp, istanbul'da kendimi daha iyi gösterebileceğim bir takıma gitmek istiyorum.''

Kaynak:sporx.com Very Happy

02.07.2008
http://farukkaradeniz.benimforum.org

Berent kavaklıoğlu 12 yıl sonra...
1 sayfadaki 1 sayfası