İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'nın İngiliz orta saha oyuncusu Gareth Barry'nin Liverpool'a transfer ümidinin kalmadığı söylendi.
Aston Villa menajeri Martin O'Neill'ın da İngiliz futbolcunun transferi için hiçbir çaba göstermemesinin de Barry'nin umutlarının tamamen kırılmasına sebep olduğu belirtildi.
Liverpool'un 15 milyon sterlinlik teklifini reddeden Aston Villa, Barry'nin transferine izin vermeyeceğini belirtti.
News of the World'e konuşan Barry, "Ben Liverpool'da oynamak istiyorum" şeklinde açıklamada bulundu.
Aston Villa'yı bırakmak istemesinin sebebinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu ifade eden Barry, "Villa'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılması zor, o yüzden ayrılmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Barry açıklamasında,"Aston Villa beni takımda tutmak için herhangi bir öneride bulundu mu?" diyerek kızgınlığını dile getirdi.
Sezon sonunun üstünden 7 haftalık bir süre geçmesine rağmen Barry, menajerinin kendisiyle konuşacak zaman bulamamasından yakındığını; fakat O'Neill'in EURO 2008'de BBC için yorum yapmaya vakit bulabildiğini söyledi.</FONT></STRONG>