anasayfa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
anasayfa

Faruk Karadeniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Büyük gün 4 Temmuz

YazarMesaj
faruk_fk
Admin

Büyük gün 4 Temmuz Empty
MesajKonu: Büyük gün 4 Temmuz   Büyük gün 4 Temmuz Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 12:21 pm

Büyük gün 4 Temmuz 6655_B_guiza002Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen İspanyol Güiza, Roberto Carlos'un oynadığı takımda tabii ki oynamak isteyeceğini söyledi.
İspanya-Rusya yarı final maçı sonrası "Fenerbahçe'den teklif aldın mı Güiza?" sorusuna genç futbolcu bu soruya şu yanıtı verdi: "F.Bahçe'de dahil bir çok takımdan teklif aldım. Transfer işleriyle eşim ilgileniyor. Turnuvanın bitiminde gelen teklifleri değerlendirip net bir karar vereceğim. Roberto Carlos'un oynadığı bir kulübe gelmeyi isterim. Fakat benim için şu an tek önemli bir şey var. O da İspanya'nın finalde Almanya'yı yenerek kupayı alması. Transferle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuyu pazartesi günü daha net ifadelerle konuşabilirim."
TÜRKİYE'Yİ İZLEMEK KEYİFLİYDİ
Güiza'ya "Türk Milli Takımı'nı nasıl buldun?" sorusuna ise, "Böyle bir ekiple finalde karşı karşıya gelmeyi isterdim. Maçlarını izledim. Keyifli ve bir o kadar da heyecanlı geçiyordu. Son Almanya maçını kaybetmeleri şanssızlıktı" yanıtını verdi. İspanya Ligi'ni gol kralı olarak bitiren yıldız futbolcuya son sorumuz teknik direktörü Aragones'le ilgili oldu:
"Aragones Fenerbahçe ile anlaştı. Nasıl bir teknik adam?" Güiza bu soru için de şu ifadeleri kullandı: "Aragones İspanya Futbol Tarihi'nin yetiştirdiği en büyük hocalardan biridir. Disiplini seven ve çalışmaktan memnunluk duyduğum bir teknik adamdır. Benim F.Bahçe ile anlaşıp anlaşmadığına dair net bir bilgim yok. Biz takım olarak sadece kupayı düşünüyoruz."
BARCELONA İÇİN OYALIYOR
Bu arada Güiza'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığı ancak Eto'o'yu yüksek fiyata satarak borçlarını azaltmaya hedefleyen Barcelona'dan haber beklediği bu yüzden sarı lacivertli takımı oyaladığı öğrenildi.
Öte yandan Daniel Güiza için medyada her geçen gün yeni bir haber görmek mümkün. 28 Haziran Cumartesi günkü sayısında Daniel Güiza'nın 4 Temmuz'da Fenerbahçe'ye imza atmak üzere İstanbul'da olacağı iddia edildi.
Milliyet Gazetesi'nden Yusuf Kobal imzalı haber şu şekilde:
Fenerbahçe'de büyük bekleyiş 4 Temmuz'da sona eriyor. Sarı-lacivertli yönetimin ön kontrat imzalattığı İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones ile golcü futbolcu Dainel Güiza'nın, 4 Temmuz Cuma günü İstanbul'da olacakları öğrenildi.
İspanya'nın, Avrupa Şampiyonası'nda pazar gecesi Almanya ile oynayacağı final karşılaşmasından 5 gün sonra İstanbul'a gelecek olan Aragones ile Güiza'nın düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacakları ve tatile gitmeden hemen iş başı yapacakları kaydedildi.
PROGRAMINI GÖNDERDİ
İspanya'yı 44 yıl sonra Avrupa Şampiyonu yaparak tarihe geçmek isteyen Luis Aragones resmi imzayı atmadan Fenerbahçe için hazırladığı programı gönderdi. Sarı-lacivertlilerin, İspanyol hoca gelene kadar bu programa göre çalışacakları öğrenilirken, Aragones'in milli takımdan dönen oyunculara bile en fazla bir hafta izin verdiği belirlendi.
Buna göre Semih, Volkan, Kazım, Uğur ve Aurelio'dan cuma tesislerde olmaları istendi. Alex ve Lugano'nun bugün, Roberto Carlos ile Edu'nun ise pazartesi Türkiye'de olmaları bekleniyor.
http://farukkaradeniz.benimforum.org

Büyük gün 4 Temmuz
1 sayfadaki 1 sayfası