anasayfa
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
anasayfa

Faruk Karadeniz

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kewell 7 numarayı istemedi

YazarMesaj
faruk_fk
Admin

Kewell 7 numarayı istemedi Empty
MesajKonu: Kewell 7 numarayı istemedi   Kewell 7 numarayı istemedi Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:22 pm

Galatasaray’ın yeni yıldızı Harry Kewell başarılı olmak adına Türkiye’de ilk uğur denemesini yaptı. Yepyeni bir sayfa açmak için sarı kırmızılı takıma geldiğini belirten Avustralyalı yıldız, Liverpool’da kendisiyle sembolleşen 7 numaralı formayı rafa kaldırdı. Liverpool’da çok sevdiği 7 numaralı forma ile yaşadığı şanssızlıklar Kewell’ın G.Saray’da 19 numaralı formayı tercih etmesine neden oldu.
Beni etkiledi
Yönetim, son iki yılda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kötü günleri geride bırakmak isteyen 29 yaşındaki yıldıza Okan Buruk’un İstanbul BŞB’ye gitmesi sebebiyle sırt numarası olarak 7 no’lu numarayı teklif etti. Ancak Kewell, bu teklife itiraz etti, 19’u tercih etti. 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Kewell, "Galatasaray benim için en etkileyici teklifi yaptı" dedi.

06.07.2008
http://farukkaradeniz.benimforum.org

Kewell 7 numarayı istemedi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aslan Kewell!